cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarské rybí karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg kapra (filety bez kostí, může být i filé z tresky), 1/2  rohlík, mléko, 1/2 hrst zelené petrželky, sůl, mletý pepř, 10 dkg hladké mouky, 2  vejce, 215 dkg strouhanky, olej na smažení, 1/2 svazek zelené petrželky na osmažení, mletá paprika na posypání, 2  citróny na ozdobu a na pokapání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rohlík natrháme na kousky a navlhčíme mlékem. Rybí maso semeleme nebo nasekáme najemno a smícháme s navlhčeným rohlíkem, vejcem, jemně sekanou petrželovou natí, solí a pepřem. Z těsta tvarujeme válečky asi 7 cm dlouhé a 3 cm široké, obalíme v trojobalu (postupně mouka, rozšlehané vejce, strouhanka) a smažíme dozlatova. Petrželovou nať rozdělíme na jednotlivé části a prudce a krátce orestujeme v oleji a na ubrousku necháme okapat. Karbanátky pokapeme citrónovou šťávou, posypeme mletou sladkou paprikou a smaženou petrželovou natí.
vloženo 15.11.2007    zobrazeno 3104x    verze pro tisk

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem