Hovězí Tokyo
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg zadního hovězího nakrájeného na tenké proužky, 2 lžičky tabasca, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce sherry, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2 lžička mletého zázvoru, 3 lžíce oleje, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 15 naťových cibulek nakrájených nadrobno
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme kečup, sójovou omáčku, sherry, zázvor a Solamyl. V pánvi rozpálíme 1 lžíci oleje a na něm zprudka osmahneme cibulku a česnek, cibulku vyndáme a držíme v teple. Přidáme zbytek oleje a maso, krátce osmahneme, vyndáme a přidáme k cibulce. Do pánve dáme omáčku, přivedeme k varu, vmícháme maso s cibulkou, dobře prohřejeme a podáváme.