cpt. Cook
 

Hovězí plátky na celeru

Hovězí plátky na rajčatech

Hovězí plátky na sardelích

Hovězí plátky na smetaně se žampióny

Hovězí plátky s dušenými paprikami

Hovězí plátky s křenem

Hovězí plátky se sýrem

Hovězí plátky se sýrem a bylinami

Hovězí po burgundsku Romana Pauluse

Hovězí po čínsku

Hovězí po italsku

Hovězí roláda na slanině

Hovězí roláda se zeleninou

Hovězí roštěnky

Hovězí s ananasem

Hovězí s křenovou omáčkou

Hovězí s paprikou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí s rajskou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky vařeného hovězího masa, 2 lžíce másla, 10 dkg kořenové zeleniny, 1/2  cibule, několik kuliček celého pepře, 3 lžíce hladké mouky, 1/2 l hovězího vývaru, 20 dkg rajčatového protlaku, sůl, ocet, citrónová šťáva,  špetka moučkového cukru, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle osmahneme nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme celý pepř, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a vaříme asi 15 minut. Vmícháme rajčatový protlak, ještě povaříme, omáčku podle chuti osolíme, ochutíme octem, citrónovou šťávou a přisladíme. Přecedíme a v horké omáčce prohřejeme plátky vařeného hovězího masa, doplníme posekanými čerstvými nebo sušenými lístky bazalky a podáváme s houskovým knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2757x    verze pro tisk

Hovězí se zeleninou a brambory

Hovězí Stroganoff