cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Maďarsko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Hovězí tokáň na majoránce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězího masa, 15 dkg slaniny, 1/2  cibule, 2 dl bílého vína, 2 dl kysané smetany, majoránka, mletý pepř, 1/2 stroužek česneku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké plátky a pak na proužky. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na rozškvařené slanině, přidáme koření a maso a opečeme ze všech stran. Mírně podlijeme vínem smíchaným s vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme utřený česnek. Podléváme vždy, když se tuk odděluje od šťávy. Měkké maso zahustíme smetanou a ještě chvíli podusíme. Podáváme s noky nebo kolínky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2784x    verze pro tisk

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso