Chilli con carne
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 40 dkg předního hovězího, 4 dkg tuku, vývar, kmín, 2 chilli papričky, sůl, 1/2 stroužek česneku, 1/2 cibule, 2 zelené papriky, 4 rajčata, 115 dkg suchých bílých fazolí, 15 dkg šunky, 1/2 lžička gulášové směsi, dobromysl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na malé kostky, opečeme na části tuku, podlijeme vývarem a podusíme. Přidáme kmín, nasekané chilli papričky, sůl, rozetřený česnek a dusíme. Na zbytku tuku zvlášť podusíme drobně nakrájenou cibuli, zelené papriky a rajčata. Přidáme k masu společně s fazolemi, které den předem namočíme, přimícháme drobně nakrájenou šunku a udusíme doměkka. Nakonec okořeníme kořením a oreganem.