Hovězí po italsku
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 15 lžic olivového oleje, 90 dkg zadního hovězího nakrájeného na kousky, 1/2 mrkev nakrájená na kolečka, 1/2 list řapíkatého celeru, 1/2 cibule nakrájená nadrobno, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2 bobkové listy, 2 lžíce sušených hub, 2.15 dl červeného vína, 1.15 dl rajčatového protlaku, 15 dl hovězího vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm krátce osmahneme maso. Přidáme cibuli, mrkev a celer s podusíme, až je cibule do zlatova. Přidáme bobkový list, česnek a sůl s pepřem a krátce povaříme. Mezitím si krátce spaříme houby, necháme dobře odkapat a přidáme je k masu. Vaříme další 4 minuty, přidáme víno, vývar a protlak, dobře promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 2 hodiny, až je maso měkké.