Hovězí maso se sójovými boby
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg hovězího roštěnce, 30 dkg sójových bobů, 1/2 pórek, 1/2 červená paprika, 1/2 vejce, 2 lžíce škrobové moučky, 15 lžic sójové omáčky, 15 lžic vývaru z masoxu, glutasol, 3 stroužky česneku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný a odblaněný roštěnec nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, osolíme, promícháme s vejcem a polovinou škrobu a necháme 1 - 2 hodiny zaležet. Boby uvaříme (nejdřív 8 - 10 hodin máčíme a ve stejné vodě pak uvaříme doměkka) a scedíme, pórek a papriku nakrájíme na kostičky. Odleželé maso prudce opečeme v oleji, přidáme zeleninu a sójové boby, ochutíme česnekem, glutasolem a podle potřeby dosolíme. Nakonec zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vývaru, škrobu a vše krátce podusíme.