cpt. Cook
 

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí na pivu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg roštěnek nakrájené na kostky, 4  cibule nakrájené na kolečka, 2 lžíce oleje, 15 dl piva, 1.15 dl vody, 1/2 lžíce krystalového cukru, 1/2 lžičky mletého tymiánu, 1/2 lžičky majoránky, 2 lžíce škrobové moučky, 3 lžíce studené vody, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme cibuli do hněda. Hotovou cibuli vyndáme do misky a dáme na stranu. Do pánve pomalu přidáme maso a za stálého míchání krátce osmahneme, asi 10 minut. Přidáme cibuli, pivo, vodu, cukr a koření. Přivedeme k varu. Ve sklenici smícháme studenou vodu se Solamylem a vzniklou směs pomalu přilijeme do pánve. Zamícháme a 1 minutu povaříme. Přikryjeme pokličkou a dusíme 2 hodiny. Pánev odkryjeme a dusíme dalších 45 minut, až je maso měkké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2708x    verze pro tisk

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci