Hovězí maso s paprikou a celerem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg zadního hovězího, 1/2 středně velký celer, 15 paprik, 1/2 vejce, 2 lžíce škrobové moučky, mletý pepř, sůl, 15 lžic desertního vína, vegeta, 1/2 šálek vývaru z masoxu, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s vejcem, solí, částí škrobu a necháme půl hodiny odležet. Očištěný celer a papriku nakrájíme na jemné nudličky a na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Na jiné pánvi opečeme na oleji maso, tuk zčásti slijeme, přidáme podušenou zeleninu, promícháme, zalijeme vínem, dosolíme a dochutíme pepřem a vegetou a zahustíme zbytkem škrobu rozmíchaného ve vodě. Krátce podusíme a podáváme.