cpt. Cook
 

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s pažitkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zadního hovězího, 2 lžíce máčené škrobové moučky, 4 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce vína šao-sing, 1/2 velká cibule, 15 dkg pažitky, 1/2 špetka moučkového cukru, wei-su, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tenká kolečka cibule osmahneme v malé dávce oleje, zastříkneme sójovou omáčkou, vínem, přidáme špetku cukru, promícháme a odstavíme. Maso nakrájíme na tenké plátky přes vlákno a smísíme se sójovou omáčkou, máčeným škrobem a solí. V horkém oleji maso zprudka orestujeme a asi po dvou minutách přimícháme připravenou cibuli. Ochutíme wei-su a solí, přidáme nakrájenou pažitku, vše dobře promícháme a podáváme na teplé míse.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2107x    verze pro tisk

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci