cpt. Cook
 

Baskické fazole

Fazolkový nákyp

Fazolky dušené s cibulí

Fazolky dušené s cibulí a rajčaty

Fazolky dušené s citrónovou omáčkou

Fazolky na kyselo

Fazolky na paprice

Fazolky na paprice

Fazolky na smetaně

Fazolky po bulharsku

Fazolky po bulharsku

Fazolky s holandskou omáčkou

Fazolky s houbami a rajčaty

Fazolky s rajčaty

Fazolky s vejci

Fazolky v sýrové omáčce

Fazolky v zeleninové směsi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolky vařené s uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg uzeného masa, 80 dkg fazolových lusků, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolky očistíme, popřípadě zbavíme vláken. V hrnci vaříme uzené maso. Když se povaří, přidáme fazolky vcelku, bez krájení. Uvaříme je s masem dopoloměkka, je-li třeba, osolíme, podle chuti trochu připepříme. Je-li maso prorostlé, není třeba pokrm mastit. Pokrm upravíme tak, že maso rozkrájíme na porce, dáme doprostřed mísy a obložíme dokola fazolkami. Pro větší jedlíky podáváme k tomu špagety, posypané podle chuti sýrem nebo strouhankou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3564x    verze pro tisk

Fazolky zapečené s rajčaty v krému

Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami