cpt. Cook
 

Baskické fazole

Fazolkový nákyp

Fazolky dušené s cibulí

Fazolky dušené s cibulí a rajčaty

Fazolky dušené s citrónovou omáčkou

Fazolky na kyselo

Fazolky na paprice

Fazolky na paprice

Fazolky na smetaně

Fazolky po bulharsku

Fazolky po bulharsku

Fazolky s holandskou omáčkou

Fazolky s houbami a rajčaty

Fazolky s rajčaty

Fazolky s vejci

Fazolky v sýrové omáčce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolky v zeleninové směsi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg čerstvých fazolových lusků, 3  mrkve, 2  okurky, 3  papriky, 4 pevná rajčata, 2  cibule, 4 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, 2 lžíce rajčatového protlaku, citrónová šťáva, sůl, mletý pepř, 1/8 l vývaru masového nebo zeleninového
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolky omyjeme, odstraníme u nich postranní vlákna a nakrájíme na větší kousky. Vložíme do osolené vody a 15 minut vaříme. Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Očištěnou mrkev nakrájíme na proužky. Cibuli, česnek a mrkev osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a necháme 5 minut velmi mírně vařit. Pak přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, okurky, rajčata, vše promícháme a 15 minut dusíme na mírném ohni. Potom přidáme uvařené, okapané fazolky. Hotový pokrm podle chuti zakapeme citrónovou šťávou, dosolíme a opepříme. Podáváme s brambory nebo s tmavým chlebem s máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3059x    verze pro tisk

Fazolky vařené s uzeným masem

Fazolky zapečené s rajčaty v krému

Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami