cpt. Cook
 

Baskické fazole

Fazolkový nákyp

Fazolky dušené s cibulí

Fazolky dušené s cibulí a rajčaty

Fazolky dušené s citrónovou omáčkou

Fazolky na kyselo

Fazolky na paprice

Fazolky na paprice

Fazolky na smetaně

Fazolky po bulharsku

Fazolky po bulharsku

Fazolky s holandskou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolky s houbami a rajčaty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg čerstvých fazolových lusků, 215 dkg hřibů , lišek nebo jiných hub, sůl, 8 dkg slaniny, 1/2  cibule, 150 dkg rajčat, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné fazolky zbavíme vláken a pokrájíme je na kousky. V osolené vodě je vaříme asi 15 minut, aby na skus byly pevné. Ocedíme a dáme okapat. Mezitím vložíme na pánev očištěné, opláchnuté, na kousky nakrájené houby, pokrájenou slaninu a cibuli a společně asi 10 minut dusíme. Fazolky přidáme k houbám, zamícháme a směs ještě asi 10 minut na mírném ohni společně dusíme. Současně vložíme rajčata do vařící vody, sloupneme je a nakrájíme na osminky. Do hotových fazolek vložíme rajčata a pokrm necháme pod pokličkou už jen prohřát. Ochutíme petrželkou. Podáváme s brambory, také s dušenou rýží nebo pouze s tmavým chlebem nebo dalamánkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3727x    verze pro tisk

Fazolky s rajčaty

Fazolky s vejci

Fazolky v sýrové omáčce

Fazolky v zeleninové směsi

Fazolky vařené s uzeným masem

Fazolky zapečené s rajčaty v krému

Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami