cpt. Cook
 

Brukev dušená s hráškem

Brukvové zelí

Celer dušený s rajčaty

Celerová kaše s bramborami

Cibule na paprice

Cibule s vejci

Červená řepa po polsku

Červené cibule se sýrem a sušenými rajčaty

Červené zelí na špeku
(Cavolo rosso e spek)

Červené zelí na víně

Dušená tykev

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené červené zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg červeného zelí, 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2  cibule, 1/4 l vody, 2  jablka,  špetka mletého kmínu, mletý pepř, sůl, 2 lžíce octa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozhřátém sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené zelí a s cibulí ho promícháme. Zalijeme horkou vodou, osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou. Po půlhodině dušení přidáme oloupané a hrubě nastrouhané jablko, promícháme a dodusíme. Měkké zelí dochutíme cukrem, octem a solí a můžeme podávat.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2604x    verze pro tisk

Dušené červené zelí

Dušené zelí na víně

Dušený špenát

Dušený špenát

Dvakrát pečená dýně s vanilkou, javorovým sirupem a chilli

Dýňový krém se šalvějovým olejem

Gratin ze sladkých brambor a hrušek s gorgonzolou

Hrášek dušený