cpt. Cook
 

Brukev dušená s hráškem

Brukvové zelí

Celer dušený s rajčaty

Celerová kaše s bramborami

Cibule na paprice

Cibule s vejci

Polsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Červená řepa po polsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 středně velké červené řepy, 6 lžic oleje, 2 lžíce moučkového cukru, sůl, česnek podle chuti, 2  hřebíčky, citrónová šťáva dle chuti
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytou, oloupanou řepu nastrouháme na hrubém struhadle. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme k němu řepu, cukr, sůl, citrónovou šťávu, rozetřený česnek, hřebíčky vcelku a dusíme. Podlijeme vodou a řepu dusíme doměkka, nesmí však být rozvařená. Pokrm můžeme případně zahustit i trochou škrobové moučky. Tento sladkokyselý pokrm podáváme jako přílohu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2922x    verze pro tisk

Červené cibule se sýrem a sušenými rajčaty

Červené zelí na špeku
(Cavolo rosso e spek)

Červené zelí na víně

Dušená tykev

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Dušené zelí na víně

Dušený špenát

Dušený špenát

Dvakrát pečená dýně s vanilkou, javorovým sirupem a chilli

Dýňový krém se šalvějovým olejem

Gratin ze sladkých brambor a hrušek s gorgonzolou

Hrášek dušený