cpt. Cook
 

Brukev dušená s hráškem

Brukvové zelí

Celer dušený s rajčaty

Celerová kaše s bramborami

Cibule na paprice

Cibule s vejci

Červená řepa po polsku

Červené cibule se sýrem a sušenými rajčaty

Červené zelí na špeku
(Cavolo rosso e spek)

Červené zelí na víně

Dušená tykev

Dušené červené zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené červené zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 hlávka červeného zelí, 10 dkg cibule, 20 dkg jablek, 15 dkg sušených švestek, 15 cl octa, 10 dkg krystalového cukru, 2 lžíce vepřového sádla, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz K cibulce zesklovatělé na sádle přidáme červené zelí pokrájené na nudličky, přisypeme cukr a necháme lehce zkaramelizovat, přidáme pokrájené sušené švestky, podlijeme vodou, octem a necháme asi 20 minut dusit pod pokličkou. Před dokončením přidáme nastrouhaná jablka, krádce podusíme a dochutíme solí, případně cukrem nebo octem.
vloženo 19.11.2007    zobrazeno 4771x    verze pro tisk

Dušené zelí na víně

Dušený špenát

Dušený špenát

Dvakrát pečená dýně s vanilkou, javorovým sirupem a chilli

Dýňový krém se šalvějovým olejem

Gratin ze sladkých brambor a hrušek s gorgonzolou

Hrášek dušený