cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
·
Knedlíky, noky
·
Bramborové přílohy
·
Těstovinové přílohy
·
Přílohy z rýže, obilnin
· Zeleninové přílohy
·
Ostatní přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Papriky s cibulí, celerem a jablky
Pečená růžičková kapusta s brusinkami
Pečené sladkokyselé cibule
(Oignons rôtis à l'aigre-douce)
Pikantní mrkev
Pór zapečený
Pórek dušený s bramborami
Pyré z červené řepy
Rajčatová kaše s jablky
Restovaná zelenina
Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky
Růžičková kapusta smažená v těstíčku
Růžičková kapusta zadělávaná
Ředkev dušená
Ředkvičky dušené jako houby
Salát z červeného zelí
Správně dušená mrkev
Studená celerová kaše
Topinamburová kaše s pažitkou
(Purée de topinambours à la cibulette)
Topinamburový gratin s brambory
(Gratin de topinambours et pommes de terre)
Zapečené fazolky