cpt. Cook
 

Brukev dušená s hráškem

Brukvové zelí

Celer dušený s rajčaty

Celerová kaše s bramborami

Cibule na paprice

Cibule s vejci

Červená řepa po polsku

Červené cibule se sýrem a sušenými rajčaty

Červené zelí na špeku
(Cavolo rosso e spek)

Červené zelí na víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená tykev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  celery, 1/2  citrón, 2 kostky kostkového cukru, 8 dkg másla, sůl, 40 dkg tykve, 1/2 lžička másla, 1/2 špetka muškátového květu, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev oloupeme a nakrájíme na kostky 1 cm x 1 cm. Na lžičce másla tykev osmahneme, ochutíme muškátovým květem a osolíme. Podlijeme troškou vody a 15 minut dusíme pod pokličkou. Podáváme jako přílohu k pečenému nebo vařenému masu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2299x    verze pro tisk

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Dušené zelí na víně

Dušený špenát

Dušený špenát

Dvakrát pečená dýně s vanilkou, javorovým sirupem a chilli

Dýňový krém se šalvějovým olejem

Gratin ze sladkých brambor a hrušek s gorgonzolou

Hrášek dušený