Krém: 1/4 l smetany, 3 dkg vanilkového pudinku, 10 dkg másla, 1/2 žloutek, 10 dkg moučkového cukru,
Ovocný pudink: 1/8 l rybízové šťávy, 1/8 l vody, 1/2 pudinkového prášku, 215 dkg pískového cukru, 150 dkg rybízu nebo jahod
www.tacos.cz Krém uvaříme ze smetany a vanilkového pudinku. Měkké máslo, cukr a žloutek dobře utřeme a do směsi po lžících přidáváme ze stálého tření vychladlý pudink.
www.tacos.cz Rybíz posypeme cukrem a necháme do druhého dne. Potom šťávu z rybízu procedíme a zředíme ji vodou. V této zředěné šťávě rozšleháme pudinkový prášek, uvaříme ovocný pudink a částečně vychladlým poléváme ovoce.