Na krém: 1/2 mango, 115 dkg šlehačky, 4 dkg moučkového cukru, 3 dkg škrobové moučky, 1/2 žloutek,
Na ozdobu: 1/2 banán, 1/2 kiwi, 115 dkg šlehačky
www.tacos.cz Mango oloupeme, podélně rozkrojíme na dvě půlky, pecku vyřízneme. Z jedné půlky nakrájíme osm tenkých dílků a dáme je stranou na ozdobu. Zbývající dužninu pokrájíme na kousky a připravíme z ní pyré. Na přípravu krému uvedeme za stálého míchání do varu pyré, šlehačku a cukr. Rozmícháme do hladka škrobovou moučku s trochou studené vody a vmícháme do pyré. Necháme přejít varem, odstavíme z plotýnky a vmícháme žloutek. Dáme vychladnout.
www.tacos.cz Na ozdobu oloupeme ovoce a nakrájíme na osminky nebo na plátky. Ušleháme tuhou šlehačku a naplníme do stříkacího sáčku s hvězdicovitou trubičkou. Krém navrstvíme na střed baiser. Dort obložíme ovocem a ozdobíme šlehačkovými hvězdičkami. Ihned podáváme.