Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi recept ze stránek www.tacos.cz
gnocchetti: 150 dkg mangoldu, 150 dkg čekankových puků, 30 dkg ovčí ricotty, 2 vejce, 10 dkg parmazánu, 1/2 šalotka, hladká mouka 00, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
www.tacos.cz Na tročce oleje usmažte česnek se snítkou tymiánu, přidejte slaninu nakrájenou na proužky a opatrně opražte. Přihoďte houby, důkladně očistěné a nakrájené na kostky. Po několika minutách zalijte vínem a nechte bublat. Dosolte podle chuti.
www.tacos.cz Nočky vhoďte do osolené vřící vody, když vyplavou, vyberte je děrovanou naběračkou přímo do pánve s omáčkou a minutu na ní prohazujte. Podávejte posypané hoblinkami parmazánu.