cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s uzeným masem

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Fazolové lusky v ostré omáčce

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

Hrášek zapečený

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

Klášterní fazolky

Piselli alla fiorentina
(Hrášek po florentsku)

Piselli alla romana
(Hrášek po římsku)

Risi - bisi

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Tunisko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelené fazolky po tunisku

Lubia chadra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg fazolových lusků (sterilované), 150 dkg kuřete, olej, 1/2  cibule, sůl, mletý pepř, 1/2 sklenka vody, 1/2 lžička harissy, 4  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánev dejte trochu oleje a kuře. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Osolte, opepřete a nechte 10 minut vařit. Poté pečlivě promíchejte. Přidejte vodu a harissu. Duste pod pokličkou, dokud maso nebude dostatečně měkké. Do jiného hrnce nebo na pánev dejte olej, nadrobno nakrájená rajčata, pepř a sůl. Vařte 10 minut a poté přidejte lusky a již dříve připravenou omáčku - šťávu z masa. Přikrýt pokličkou a vařit na mírném ohni. Po 15 minutách pečlivě zamíchat. Stáhněte oheň a ponechte 5 minut v klidu.
vloženo 02.08.2007    zobrazeno 2699x    verze pro tisk

Zelené fazolky se smaženou houskou