cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolové lusky s uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg fazolových lusků, sůl, 30 dkg uzeného masa, mletý pepř, 15 dkg másla, 2 lžíce strouhanky, 40 dkg špaget (vařené, kolínka a pod.), 10 dkg tvrdého sýra, zelená petrželka, 15 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uzené maso vaříme a když měkne, přidáme očištěné čerstvé fazolové lusky. Necháme je v polévce uvařit do měkka. Uvařené těstoviny promastíme máslem, dáme na plochou mísu do středu. Okolo nakrájíme plátky masa a střídavě s masem klademe kopečky vařených lusků. Na lusky sypeme osmaženou strouhanku. Těstoviny sypeme strouhaným sýrem a sekanou zelenou petrželí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3543x    verze pro tisk

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Fazolové lusky v ostré omáčce

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

Hrášek zapečený

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

Klášterní fazolky

Piselli alla fiorentina
(Hrášek po florentsku)

Piselli alla romana
(Hrášek po římsku)

Risi - bisi

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Zelené fazolky po tunisku
(Lubia chadra)

Zelené fazolky se smaženou houskou