cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnický skřivan

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg zadního hovězího, 2 stroužky česneku, 10 dkg slaniny, 1/2  klobása, 3  cibule, 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžička hladké mouky, 3  feferonky, divoké koření, mletý pepř, sůl, tuk
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa nakrájíme plátky, po jednom na porci, naklepeme je, osolíme, potřeme česnekem a opepříme. Na plátky rozložíme nakrájenou slaninu, klobásu a půlku feferonky. Svineme a spojíme párátkem. Cibuli nakrájíme nadrobno, na tuku osmažíme do zlatova, zalijeme vodou, přidáme koření a vložíme na opečené závitky. Pod pokličkou dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, opražíme, podlijeme vodou nebo vývarem a provaříme. Procedíme přes sítko na závitky, povaříme a dochutíme. Podáváme s brambory nebo dušenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4052x    verze pro tisk

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek