cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařené hovězí maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg předního hovězího (holé žebro, hrudí apod.), sůl, 1/2  cibule, kořenová zelenina
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso vaříme podle stáří a jakosti 2 až 2.5 hodiny. Uvařené podáváme buď s omáčkou a knedlíkem, nebo s brambory a zeleninou.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Vařené maso, rajská omáčka a knedlík. - Vařené maso, brambory a špenát nebo mrkev. - Vařené maso, chléb a jablečný křen. Mimo sytící příkrm podáme k masu vždy také zeleninu, aby nechyběly látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3327x    verze pro tisk

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk