cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Voňavé dušené hovězí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg předního hovězího, 15 dkg slaniny, 1/2 lžíce oleje, 2  cibule, 2 lžičky paštikového koření, sůl, 2 lžíce polohrubé mouky, 1/2  kapie (červená, i naložená)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na větší, slaninu na drobné kostičky. Na oleji rozškvaříme slaninu, osmahneme nakrájené cibule, přidáme maso, sůl a koření, promícháme, opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme polohrubou moukou, promícháme a podlijeme vodou. Povaříme spolu s nakrájenou kapií (nemusí být). Dochutíme solí a špetkou paštikového koření, ozdobíme kapií a podáváme s knedlíky, rýží, brambory nebo i těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2481x    verze pro tisk

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek