Voňavé dušené hovězí
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg předního hovězího, 15 dkg slaniny, 1/2 lžíce oleje, 2 cibule, 2 lžičky paštikového koření, sůl, 2 lžíce polohrubé mouky, 1/2 kapie (červená, i naložená)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na větší, slaninu na drobné kostičky. Na oleji rozškvaříme slaninu, osmahneme nakrájené cibule, přidáme maso, sůl a koření, promícháme, opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme polohrubou moukou, promícháme a podlijeme vodou. Povaříme spolu s nakrájenou kapií (nemusí být). Dochutíme solí a špetkou paštikového koření, ozdobíme kapií a podáváme s knedlíky, rýží, brambory nebo i těstovinami.