cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnická roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího masa, sůl, mletý pepř, 3 dkg česneku, 10 dkg šunky, 10 dkg slaniny, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 4 dl vývaru nebo vody, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa nakrájíme větší plát, rozklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, poklademe plátky šunky a slaniny, zavineme a svážeme. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, po všech stranách opečeme roládu, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Během pečení roládu obracíme a přeléváme šťávou. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, podlijeme vodou, promícháme, provaříme. Šťávu přecedíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2902x    verze pro tisk

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek