cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Závitky z mladých hovězích plátků

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky hovězí kýty, 1.15 lžíce másla, 1/2 lžíce hladké mouky, vývar, citrón,

Náplň: 1/2 lžíce másla, 1/2 šálek žampiónů, 1/2 lžička zelené petrželky, sůl, 1/2  vejce

zkopírováno z http://www.tacos.cz Příprava náplně: Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby, petrželku, sůl a dusíme 5 minut. Pak přimícháme do pěny ušlehané vejce a odstavíme z ohně. Řízky naklepeme, posolíme, potřeme náplní a sepneme nebo ovážeme nití. Povrch posolíme, poprášíme hladkou moukou. V kastrole rozpálíme máslo a závitky po všech stranách opečeme. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Šťávu zahustíme a podle obliby ochutíme citrónovou šťávou nebo smetanou. Závitky bez smetanové omáčky podáváme s dušenou zeleninou. Závitky se smetanovou omáčkou podáváme s makaróny sypanými opraženou strouhankou nebo s malými nočky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1970x    verze pro tisk

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek