cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnické svíčkové řezy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí svíčkové, 8 dkg anglické slaniny, bílé víno, 8 dkg žampiónů, 20 dkg drůbežích jater, 1.2 dl šlehačky, 6 dkg oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na každou porci nakrájíme ze svíčkové dva řezy, lehce je naklepeme, okořeníme a pečeme na oleji do hotova. Zvlášť předem dusíme drůbeží játra na anglické slanině a víně a zvlášť žampióny, které zjemníme šlehačkou. Hotové řezy přeléváme - jeden směsí drůbežích jater a druhý žampióny se smetanou.

www.tacos.cz Příloha: smažené brambory, různé úpravy rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3116x    verze pro tisk

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek