cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Závitky s pikantní náplní

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky zadního hovězího, 1/2  červená paprika, 1/2  zelená paprika, 3  cibule, 2 lžíce másla, 7 dkg rajčatového protlaku, 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce hladké mouky, mletý pepř, sůl, 1/4 l masového vývaru, 1/8 l smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Máslo rozpustíme, kostičky cibule osmahneme dozlatova, přidáme nakrájenou papriku a dusíme do sklovita. Maso potřeme olejem, osolíme, opepříme, potřeme protlakem a poklademe vždy 2 lžícemi zeleniny. Srolujeme, sepneme jehlami a obalíme v mouce. Olej silně zahřejeme, závitky ze všech stran osmahneme, přilijeme vývar a přikryté dusíme doměkka, obracíme. Zbývající zeleninu, protlak a smetanu přidáme 5 minut před koncem dušení, okořeníme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1920x    verze pro tisk

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek