cpt. Cook
 

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové na pórku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vykostěného vepřového ramínka, 1/2 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička šalvěje, 1/2 lžička tymiánu, 1/2 dl bílého vína, 1/2 kg pórku, 4 stroužky česneku, hovězí vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme. Okořeníme šalvějí a tymiánem, podlijeme vínem a půl hodiny dusíme. Pórek nakrájíme na kousky dlouhé asi 5 cm. Když se šťáva z masa vydusí, přilijeme vývar, přidáme na plátky nakrájený česnek, pórek a v předem vyhřáté troubě pečeme. Když maso začíná měknout, pečeme bez pokličky a dle potřeby podléváme. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4131x    verze pro tisk

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry