cpt. Cook
 

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Vepřové na boloňský způsob

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřové kýty, sůl, mletý pepř, 3 stroužky česneku nebo lžička sušeného, 1/2 lžička fenyklu (mletého nebo drceného), olej, 1/2  cibule, 2 lžíce zelené petrželky (čerstvé nebo polovička sušené), 1/2 l mléka, 3  žampióny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřovou pečeni osolíme, potřeme lisovaným česnekem, opepříme a posypeme fenyklem. Dáme odležet. Pak maso ze všech stran opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli, petrželku a osmahneme. Zalijeme mlékem a pomalu dusíme do měkka. Když maso změkne, přidáme na plátky nakrájené žampióny. Omáčku pomalu vydusíme, aby zhoustla a přelijeme jí porce masa.

www.tacos.cz Příloha: těstoviny nebo i knedlík

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2206x    verze pro tisk

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry