cpt. Cook
 

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se zelenou paprikou

La-c-žou-ting

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kýty, 6 čerstvých paprik, 1/2  kedlubna, 1/2  pórek, 1/2  vejce, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce škrobové moučky, 15 lžic desertního vína, glutasol, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oprané, osušené maso nakrájíme na kostičky, přidáme syrové vejce, škrob a sójovou omáčku a vše dobře promícháme. Necháme v chladnu odležet. Na kostičky nakrájíme kedlubnu a papriky, zeleninu necháme přejít varem a propláchneme studenou vodou. Pórek nakrájíme na plátky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme maso, tuk zčásti slijeme a k masu přidáme pórek, kedlubny a papriku, podusíme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína a glutasolu. Je-li omáčka příliš řídká, zahustíme ji škrobem rozmíchaným ve vodě. Krátce povaříme, podle chuti dosolíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2546x    verze pro tisk

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry