cpt. Cook
 

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, 20 dkg žampiónů, 1/2  pórek, olej, 1/2 sklenka desertního vína, glutasol, 1/2 dl vývaru z masoxu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, promícháme s polovinou škrobu, vejcem a solí. Necháme 2 hodiny odležet. Čerstvé žampióny nakrájíme na kostičky, pórek na plátky. Na menším množství rozpáleného oleje prudce opečeme maso, přidáme žampióny a pórek. Osmahneme, podle potřeby mírně podlijeme vývarem a podusíme. Dochutíme vínem a glutasolem a podle potřeby dosolíme. Zahustíme škrobem na požadovanou hustotu. Hotové zakapeme olejem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2821x    verze pro tisk

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry