cpt. Cook
 

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Japonsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s tykví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce oleje nebo rostlinného tuk, 215 dkg vepřové kýty, 4  tykve (po 2150 g, menší), 2 hrnečky vývaru, glutasol, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Olej rozehřejeme na pánvi. Přidáme na kostky nakrájené maso a ze všech stran osmahneme. Maso vyjmeme a necháme na papírovém ubrousku odkapat. Tykve, které jsme nakrájeli na kostky 2 x 2 cm, dáme do oleje a osmahneme. Přidáme maso a zalijeme vývarem. Dusíme asi 10 minut. Přidáme glutasol, dochutíme pepřem a solí. Přivedeme do prudkého varu, až se tekutina téměř vyvaří. Podáváme s rýží a salátem z čerstvé zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1817x    verze pro tisk

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou