zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravíme si vařené bílé fazole, spařené paprikové lusky a rajčata zbavená slupek. Vepřovou plec nakrájenou na tenké plátky promícháme s vejcem, máčeným škrobem, solí a pepřem. Do rozpáleného sádla vložíme maso a po chvíli restování přidáme fazole, na nudličky krájené paprikové lusky a plátky rajčat. Na prudkém ohni za stálého míchání ochutíme vínem, sójovou omáčkou, wei-su, plátky česneku a zastříkáme vývarem. Mírně zahustíme máčeným škrobem, krátce podusíme a povrch hotového pokrmu zakapeme červeným olejem.
www.tacos.cz Příprava červeného oleje: 50 g sušených chilli papriček osmahneme na pánvi krátce v půl litru horkého oleje a ihned odstavíme z ohně. Ještě do teplého oleje přimícháme 20 g jemně mletého chilli koření. Necháme ustát, zcedíme a uložíme v chladnu, kde dlouho vydrží. Měl by mít průsvitnou, jasně červenou barvu.