zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso a uzeninu nakrájíme na kousky, přidáme plátky oloupaných syrových brambor, kolečka cibule, proužky papriky a kolečka rajčat (není-li zelenina čerstvá, použijeme zmrazené lečo). Směs v misce osolíme, okořeníme, omastíme. Přendáme opatrně na plátek alobalu a pečlivě zabalíme, aby šťáva nemohla unikat. Pečeme podle svých možností v troubě na pekáčku nebo grilujeme na roštu.
www.tacos.cz Takto lze připravit kterékoli maso. Velmi chutné je kuře (kuřecí vykostěná prsa, která kombinujeme se šunkou), ale i kousek jehněčího zbaveného tuku, ke kterému dáme opaprikovanou nebo jinak kořeněnou zeleninu.
www.tacos.cz Větším jedlíkům k tomu nabídneme tmavý chléb.