Vepřové maso s bílými fazolemi
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg vepřového plecka, 2 bílky, olej, 3 feferonky, 3 zelené papriky, 30 dkg vařených fazolí, 4 rajčata, glutasol, 1/2 dl sójové omáčky, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2 cibule, vývar z masoxu, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na jemné plátky, promícháme s polovinou škrobu a bílky. Necháme odležet. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky. Rajčata sloupneme a nakrájíme na širší nudle, feferonky nasekáme a cibuli nakrájíme nahrubo. Na rozpáleném oleji prudce opečeme odleželé maso. Tuk slijeme a přidáme zeleninu a fazole. Povaříme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, zbytku škrobu, glutasolu, vína a vývaru. Povaříme, vmícháme rajčata a podáváme.