zkopírováno z http://www.tacos.cz Na lžíci másla zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vložíme na ni naklepané osolené řízky a po obou stranách je opečeme. Pak je mírné podlité dusíme do měkka. Nakonec přilijeme polovinu vína smíchaného s hořčicí a přidáme drobně usekané kapary. Použijeme-li kaparů v soli, musíme je dobře na cedníku oprat. Vše vaříme asi 10 minut. Druhou polovinu vína smícháme s trochou vývaru a žloutky a po odstavení z ohně je k řízkům přilijeme. Použijeme-li k dušení kastrolu z varného skla, musíme nechat před přidáním žloutků šťávu na mase trochu zchladnout, aby se žloutky nesrazily. Sklo totiž dlouho drží teplotu.
www.tacos.cz Stejným způsobem můžeme připravit zadní díl králíka.
www.tacos.cz Podáváme s opečenými brambory nebo vařenými novými brambory sýpanými petrželkou, nočky nebo slané lívance ze strouhanky, saláty.