cpt. Cook
 

Skopové se sušenými švestkami

Sněhobílé skopové proužky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sosati

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopového masa, 4 snítky tymiánu, 1/2 hrst majoránky, 4 zrnka celého pepře, 2  bobkové listy, 1/2 l mléka, 1/4 l octa, sůl, několik kousků skopového loje (anglické slaniny)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájené na kousky marinujeme v kameninovém hrnci dvě hodiny se všemi přísadami. Pak osušíme, osolíme, napícháme na jehlu proloženě s kousky skopového loje a grilujeme. Podáváme s pikantním salátem. Místo loje lze použít anglickou slaninu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1944x    verze pro tisk

Sosati ze skopového masa

Spišský šoulet

Šašlik

Šašlik ze skopového masa

Tacos s jehněčím keema
(Lamb keema tacos)

Tajine s masem a švestkami
(Tajine de viande aux pruneaux)

Tatranské skopové plátky

Těftěli

Tykev plněná skopovým masem

Uzené skopové maso s trnkovou omáčkou

Velikonoční jehněčí kýta

Zadělávané kůzlečí maso se zeleninou

Zapečené jehněčí po balkánsku

Zapečené jehněčí v listovém těstě

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa I

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa II