cpt. Cook
 

Skopové se sušenými švestkami

Sněhobílé skopové proužky

Sosati

Sosati ze skopového masa

Spišský šoulet

Šašlik

Ázejbajdžán   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šašlik ze skopového masa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg skopového masa, 6 dkg cibule, 4 dkg jarní cibulky, 10 g zelené petrželky a bazalky, sumah nebo naršarab, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopové hrudí nebo kýtu nakrájíme na kousky o 35-40 gramech, osolíme, opepříme, navlékneme na grilovací jehlu a opékáme nad žhavým dřevěným uhlím v mangalu. Hotový šašlik ihned podáváme. Šašlik obložíme kolečky cibule nebo mladou cibulkou, zvlášť servírujeme sumah nebo naršarab, sůl a pepř. V létě k šašliku podáváme na rožni opékaná nebo čerstvá rajčata.
vloženo 15.02.2008    zobrazeno 3227x    verze pro tisk

Tacos s jehněčím keema
(Lamb keema tacos)

Tajine s masem a švestkami
(Tajine de viande aux pruneaux)

Tatranské skopové plátky

Těftěli

Tykev plněná skopovým masem

Uzené skopové maso s trnkovou omáčkou

Velikonoční jehněčí kýta

Zadělávané kůzlečí maso se zeleninou

Zapečené jehněčí po balkánsku

Zapečené jehněčí v listovém těstě

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa I

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa II