cpt. Cook
 

Pečení čerti

Pestrý špíz s mátovou omáčkou

Pikantní zapékané brambory

Plněné brambory

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Polpettoni di patate al pomodoro
(Bramborová sekaná s rajčaty)

Popraskané brambůrky na víně

Rakott burgonya
(Maďarské zapečené brambory)

Savojské brambory

Savojský gratin

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Selská omeleta

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  12 větších vařených brambor, 1/2  cibule, 12 menších rajčat, 4  papriky, 6 lžic oleje, 12  vajec, sůl, mletý pepř, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vařené brambory nakrájíme na kostičky a rozdělíme na potřebný počet dílů. Na každou porci na lžíci oleje opečeme brambory, přidáme část cibule, rajčat a papriky, vše nakrájené na plátky, osolíme a okořeníme, osmahneme, zalijeme 2 rozšlehanými vejci a zapečeme v troubě nebo necháme srazit pod pokličkou na plotně. Překlopíme na talíř a zdobíme petrželovou natí nebo nasekanou pažitkou. Můžeme ještě obložit čerstvou zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2105x    verze pro tisk

Smetanové brambory s jablky a cibulí

Staropražské brambory

Strouhanec

Sýrové brambory se žampiony

Sýrový bramborový smaženec švýcarský

Švýcarské brambory

Švýcarské zapečené brambory

Tartiflette
(Tartiflette savoyarde)

Tian z brambor, cukety a morbieru