cpt. Cook
 

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

Pařížské quodlibet

Pečená rýže

Pilaf

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohanka s fazolovým ragú
(Grano saraceno con ragù di fagioli)

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové a ančovičkové rizoto s křupavou drobenkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rajčatové rizoto

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rajčat, 2  cibule, 4 dkg oleje, 215 dkg rýže, 2 dl vývaru (i z kostky), 4 dkg tuku, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytá rajčata ponoříme na okamžik do vřelé vody, sloupneme je a rozkrájíme na kousky. Na oleji krátce osmahneme na kostky nakrájenou cibuli, přidáme přebranou, opranou rýži a chvíli necháme dusit. Jakmile rýže zesklovatí, přidáme rajčata, zalijeme vývarem a vše na malém plameni 15 minut zakryté dusíme. Do hotového pokrmu vmícháme polovinu strouhaného sýra, kousek tuku a hned podáváme. Druhou polovinu strouhaného sýra dáme zvlášť na talířek a každý si bere podle chuti.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2876x    verze pro tisk

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)