cpt. Cook
 

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

Pařížské quodlibet

Pečená rýže

Pilaf

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pohanka s fazolovým ragú

Grano saraceno con ragù di fagioli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 sklenky pohanky, 150 dkg rajčatového pyré, 150 dkg vařených borlotti (žíhaných) fazolí, 1/2  cibule, chilli podle chuti, mletý pepř, zelená petrželka, 2 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pohanku vložte do hrnce s dvojnásobným objemem vody, přiveďte k varu, přidejte špetku soli, přikryjte pokličkou a vypněte oheň: hotová bude asi po 15 minutách, až vstřebá všechnu vodu. Polovinu uvařených fazolí borlotti rozmixujte a v případě potřeby přidejte trochu vody. Do hrnce dejte olej, přidejte jemně nakrájenou cibuli, rajčatovou passatu, chilli papričku, pepř a špetku soli. Vmíchejte fazolové pyré, přidejte zbývající celé fazole a přikryté vařte asi 15 minut. Pohanku podávejte s výslednou fazolovou omáčkou, nasekanou čerstvou petrželkou a pokapanou extra panenským olivovým olejem.
vloženo 24.01.2022    zobrazeno 514x    verze pro tisk

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové a ančovičkové rizoto s křupavou drobenkou

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)