cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruzi na víně s mandlemi

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  pstruhů, citrónová šťáva, 2 dl bílého vína, 8 dkg másla, 4 lžíce oleje, 10 dkg mandlí, sůl, citrón, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opláchnuté mandle vložíme do studené vody, přivedeme k varu, povaříme minutu, pak je scedíme, oloupáme a osmahneme na polovině oleje. Očištěné pstruhy pokapeme citrónovou šťávou a necháme čtvrt hodiny odležet. Osolíme je, vložíme na pánvičku nebo do pekáčku s rozehřátým olejem a máslem a zvolna opékáme po obou stranách. Po chvilce je podlijeme vínem a dopečeme. Při pečení je přeléváme vypečenou šťávou s vínem. Pstruhy přeložíme na nahřátou mísu, podlijeme šťávou a poklademe mandlemi a petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory, dílky citrónu a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2019x    verze pro tisk

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tamarindové lososové kari
(Tamarind salmon curry)

Tatarák z lososa

Zapečený losos s rýží po cajunsku