cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Marinovaný hovězí rumpsteak

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánská pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  roštěnky nebo hovězí plátky, sůl, mletý pepř, 15 dkg rostlinného tuku nebo oleje, 1/2  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a obalíme v hladké mouce. Rozehřejeme tuk nebo olej a maso na něm z obou stran rychle opečeme. Na pánvi rozehřejeme i zbylý tuk, vhodíme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Potom přidáme opečené plátky, podlijeme je vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Když je maso měkké, přidáme k němu rajčatový protlak, který můžeme nastavit lžící mléka a dovaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2635x    verze pro tisk

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci