Kang-šao-zou-š
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg hovězího roštěnce, 10 dkg bambusových výhonků (můžeme je nahradit kedlubnou), 3 stroužky česneku, 1/2 větší pórek, 6 feferonek, 15 lžic desertního vína, 15 lžic sójové omáčky, glutasol, mletý pepř, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný roštěnec nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s glutasolem, špetkou soli a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a prudce opečeme. Přidáme česnek, pórek, bambus nebo kedlubnu nakrájené na plátky, prohřejeme a zalijeme zálivkou z vína, sójové omáčky a jemně sekaných feferonek. Krátce podusíme a podáváme s rýží.