cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kang-šao-zou-š

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího roštěnce, 10 dkg bambusových výhonků (můžeme je nahradit kedlubnou), 3 stroužky česneku, 1/2 větší pórek, 6  feferonek, 15 lžic desertního vína, 15 lžic sójové omáčky, glutasol, mletý pepř, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný roštěnec nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s glutasolem, špetkou soli a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a prudce opečeme. Přidáme česnek, pórek, bambus nebo kedlubnu nakrájené na plátky, prohřejeme a zalijeme zálivkou z vína, sójové omáčky a jemně sekaných feferonek. Krátce podusíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2192x    verze pro tisk

Kantonské maso