zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky slabě naklepeme, na okraji nařízneme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na obou stranách je opečeme. Přendáme je na talíř, ve zbylém tuku osmažíme pokrájenou cibuli, roštěnky vložíme zpět a podlijeme vývarem, přidáme koření a citrónovou kůru. Během dušení přilijeme víno. Jakmile jsou roštěnky téměř měkké, vyjmeme je, šťávu i s kořením vlijeme do hrnku, přilijeme smetanu, přidáme mouku a za stálého míchání povaříme. Pak omáčku přecedíme na roštěnky, přidáme zeleninu podušenou na másle s posekanými kapary a necháme společně asi 5 minut dusit. Upravíme přidáním citrónové šťávy.
www.tacos.cz Příloha: noky, jemný knedlík, na ozdobu osminky citrónu