cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kalkatské hovězí maso na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové (roštěnky, hovězí kýty), 1/2 lžíce mletého koriandru, 1/2 lžíce mleté kurkumy, 1/2 lžíce mletého kmínu, 1/2 lžíce mletého chilli,  špetka černého mletého pepře,  špetka mletého zázvoru, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 šálek vývaru, kokosové mléko, sůl, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájené na kostky uvaříme doměkka. Z koření a trochy řídkého kokosového mléka umícháme pastu. Na omastku osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme pastu a smažíme další dvě až tři minuty. Pak přidáme maso a zalijeme vývarem. Přivedeme pomalu do varu, přidáme 1/4 litru hustého kokosového mléka. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2217x    verze pro tisk

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso