Masové kostky po čínsku
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnce, 1/2 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, mletý pepř, 1/2 celer, 2 cibule, 2 dl vody nebo vývaru, 215 dkg žampiónů, 1/2 lžíce škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyndáme a odstavíme na teplé místo. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakrájený celer a cibuli a na plátky nakrájené houby, podlijeme a podusíme . Vložíme zpět maso, zalijeme škrobovou moučkou rozmíchanou ve 3 lžících vody a za stálého míchání povaříme. Podáváme s rýží.